DOP2DOP ACTIEWEEK GECANCELD

Beste volgers, luisteraars, artiesten, etc, etc....

Langzaam gaan we af op week 47 2021, de week waarin wij onze actieweek voor de KNGF Geleidehonden Noord-Nederland centraal zal staan. Vorig jaar kon dit evenement door de destijds geldende maatregelen geen doorgang hebben.

Helaas, ook dit jaar hebben wij moeten doen besluiten om het gehele evenement af te blazen!

Het besluit is niet zomaar genomen, meerdere keren achter de schermen overleggen met elkaar, wat is de stand van zaken, wat zijn de mogelijkheden en vooral wat zijn de verwachtingen. Al met al is het allemaal erg onzeker wat kan en wat niet kan, wat de regels dan zouden kunnen zijn of juist niet zijn. Gezien de kosten, die worden betaald uit privé vermogens, is ook dit jaar het risico te groot om hierin te investeren. Ook het krijgen van de sponsoren is in dit jaar voor ons bijna onmogelijk, de knip zit op slot, men heeft al teveel schade door alle maatregelen die men moest naleven.

Betekend dit dat we nu gaan stoppen met de actie? Ja, maar ook weer niet! We sparen door met de doppen voor het KNGF en er zit iets nieuws aan te komen, een samenwerking met (dat houden we nog even voor ons zelf….). Wel kunnen we zeggen dat we terug komen in 2022, en hoe! Zodra deze plannen volledig zijn uitgewerkt en van alle partijen de goedkeuring er ligt, zullen we dit uiteraard bekend gaan maken via onze website en alle sociale media kanalen.

Spaar dus vooral door met de doppen en blijf ze inleveren bij ons!!
WE ZIJN LIVE OP TWITCH! TWITCH: Helaas....... we zijn straks weer live!