Nieuw-Buinen, 27-11-2021

Het zit er op, week 47 2021… De week waarin we normaliter een geweldige actieweek gepland hadden staan. Op voorhand hadden we deze actieweek voor dit jaar al geannuleerd om meerdere redenen. Jammer, ja, absoluut maar het is niet anders. We hadden het heel graag anders gezien, een geweldige week vanuit het Dorpshuis te Nieuw-Buinen, met als kers op de taart een schitterende line-up op onze feestavond.

Helaas, het mocht niet zo zijn….. de dop zit er op, einde actie Dop2Dop. Maar…. we komen terug. Hoe en in welke vorm zullen we later gaan mededelen met een officieel bericht.

Spaar dus gewoon door met de doppen en blijf ze bij ons inleveren!!

Een speciale dank voor de afgelopen jaren gaan richting het gehele team van Dorpshuis Nieuw-Buinen, alle sponsoren, groot en klein. Ook alle mensen die gigantisch hebben geholpen met het sparen van de doppen, een grote dank je wel richting jullie, we hopen dat jullie dit blijven doen en ze blijven inleveren bij ons.

Dop2Dop is ten einde, maar… we komen terug, in een andere vorm, op een andere manier, een andere soort actieweek, maar nog steeds voor de KNGF Noord-Nederland!

Binnenkort zullen de laatste lading doppen worden gehaald door het depot. Kort daarna zal het bedrag en/of het aantal kilo’s bekend worden gemaakt wat er door jullie is verzameld!

Zodra de containers leeg zijn, gaan we beginnen met onze nieuwe actie, de naam daarvan houden we nog eventjes voor ons zelf zoals eerder gezegd….. dus… de dop gaat erop, maar de dop gaat er ook weer af!

Iedereen een hele grote dank je wel en tot 2022!
Namens het gehele team van
Radio Sunstream

www.radiosunstream.nl

Welkom bij Radio Sunstream!

Radio Sunstream is een jong en dynamisch internetradiostation die zich onderscheid van alle andere stations. Door een uitstekende samenwerking met pluggers & promotors, hoor je ook regelmatig de nieuwste Nederlandstalige Releases!

Ook zijn wij te beluisteren op diverse online portals, waaronder Juke en MyTuner, een volledig overzicht van de portals vind je in het menu onder “luisterlinks”

We wensen je veel luister plezier bij Radio Sunstream. 

WE ZIJN LIVE OP TWITCH! TWITCH: Helaas....... we zijn straks weer live!