FREDDY DE BRUIN – MIEN EERSTE WICHT UUT PEKEL

20 april 2021

Freddy de Bruin geboren in Stadskanaal en nu al weer enige tijd woonachtig in Nieuw Buinen. En al is het niet zijn eerste kennismaking met een opname studio wel is het “Hou older ik wor” de eerste single die is uitgebracht.

Vroeger met zijn band Passe Partout heeft mogen proeven aan het opnemen van een een album en het eind resultaat ervan ligt bij Freddy is de kast. Wie weet ……. ooit nog eens. In 2020 ging hij samen met Tim Hemme de studio in om een aantal nummers op te nemen. Nummers waarmee hij succes heeft op de landelijke - regionale - commerciele - lokale en internet radiostations. Zowel "How older ik wor"als ook "Alinda" hebben super veel airplay en nog steeds hoor je de nummers. Met zijn nieuwe single gaat Freddy terug naar zijn jeugd en bezingt hij zijn eerste liefde. Zijn eerste liefde uit Pekela. Een nummer welke lekker in het gehoor ligt en naar verwachting de fans van Freddy weer blij maakt en ongetwijfeld nieuwe aan zich zal gaan binden.

De single "Mien eerste wicht uut Pekel"is verkrijgbaar als download en streaming en naar verwachting ook op het komende album waarmee Freddy nu druk aan het opnemen is. Wil je de ontwikkelingen op de voet volgen word dan een facebook vriend.

Met dank aan: Geert Hakze - ShowbizzInfo Muziek & Artiesten Promotie