NIEUWE SINGLE VAN OLIVER SMEYERS ‘WONDERMOOI’

15 april 2021

EEN “WONDERMOOIE” COVER VAN THE LAST FAREWELL

OPVALLENDE KEUZE
Oliver Smeyers wordt bijgestaan door (onder andere) de producers Dan Hastrey en Guido Maes. Achter de schermen worden de song keuzes voor Oliver zorgvuldig geschreven of gekozen (in geval van covers). Deze keer heeft Oliver zelf een keuze gemaakt... Hij stelde voor om een cover te maken van ‘The Last Farewell’, een wereldhit van formaat. In 1971 bracht Roger Whittaker dit nummer naar de hitlijsten. Oliver’s keuze is dus niet voor de hand liggend. “Het is van ver voor zijn tijd en dus waren we een beetje verrast” aldus Maes en Hastrey. Oliver heeft echter meermaals zijn publiek weten te verassen met zijn opvallende songs. Het prachtige “Wondermooi” vult deze lijst aan.

DIEPER DAN OOIT „Voor het eerst horen we Oliver gebruik maken van een lagere toonaard waarbij zijn stem dieper en warmer klinkt” zeggen zijn producers. Zo merk je bijvoorbeeld dat het romantische ‘WONDERMOOI’ een andere Oliver Smeyers laat horen. Hij blijft (al jaren) het publiek verrassen en wees maar zeker dat hij nog enkele surprises klaar heeft voor de toekomst. Dit nummer is weerom een parel waar Oliver trots kan op zijn! Ga naar www.oliversmeyers.be voor meer info.

MET DEZE SINGLE BLIJFT OLIVER “VECHTEN”! Het zijn vreemde en moeilijke tijden voor vele mensen. Ook voor artiesten is dat niet anders. Voor Oliver Smeyers ligt het nog wat ingewikkelder... Door zijn autisme kan hij de huidige situatie (Covid19) moeilijk inschatten. Zijn houvast (het optreden) is er niet meer. Toch wil hij met zijn muziek de mensen een hart onder de riem blijven steken. “Het is belangrijk dat ik blijf doorgaan” zegt hij. Met deze single brengt hij dan ook een positieve en warme boodschap, de liefde. Zie ook: www.hetanderevanster.be (docu over Oliver).

Met dank aan: Geert Hakze - ShowbizzInfo Muziek & Artiesten Promotie