JOS BOSMA KOMT MET PRACHTIGE SINGLE “JIJ LAAT MIJ LEVEN”

14 april 2021

Jos Bosma uit Leiden komt met een nieuwe single ”Jij laat mij leven” wat over het leven van hem en zijn nieuwe partner gaat, wie kan zoiets beter schrijven en produceren als Frank van Etten. Ze laat letterlijk de zon weer schijnen voor mij nadat ik vele donkere dagen heb meegemaakt na mijn scheiding, maar sinds ik haar ben tegen gekomen lacht het geluk mij weer toe. En dat heeft Frank van Etten omgezet in een lied voor mij en zo is dit lied geboren.

Jos Bosma uit Leiden timmert flink aan de weg want na, “Want Zij” - “Bekijk ’t Maar” - “Ik Ben Je Prooi”- ” Voorbij “ - “Jij bent alles” en “Fantastich” komt deze Leidsche zanger alweer met zijn 7e officiële single, met de titel "Jij laat mij leven".

Dit nummer wat ook op zijn album komt te staan wilde hij pas uitbrengen na de Coronatijd, maaromdat dit zo lang duurt en hij zich toch wil laten horen heeft Jos Bosma besloten om “Jij laat mij leven” uit te brengen Jos Bosma, de zanger zong vroeger zo nu en dan met vrienden op feestjes of in de kroeg. Vanaf 2017 heeft hij het zingen serieus opgepakt na aandringen van een goede vriend, dus ben ik enorm trots waar ik nu sta, bijna 4 jaar later breng ik mijn 7e eigen single en staat er een album in de wacht om uitgebracht te worden.

Met “Jij laat mij leven” start Jos Bosma na alle stille maanden i.v.m. het Corona Virus het voorjaar van 2021 en werkt hij hard toe naar een prachtige zomer met liefde van zijn nieuwe partner en mooie liedjes. Als dan de optredens ook weer mogen kan zijn jaar helemaal niet meer stuk, aldus een trotse
en gelukkige Jos Bosma.

Met dank aan: Willem de Bie Music Promotion