ANDRE KOOISTRA – RELEASE NIEUWE SINGLE OP 21 APRIL!

14 april 2021

De in Friesland wonende brandweermannen kunnen er wat van de laatste tijden. Zo ook, de inmiddels landelijk bekende, zingende brandweerman André Kooistra.

Na Kooistra's laatste nummer, "Werelddag", ligt de volgende alweer klaar op de plank. "Vier Elke Dag, weer een heerlijk uptempo nummer, een deuntje die wel eens in je hoofd kan blijven hangen", zegt de sympathieke zanger uit Friesland op Social Media.

Kooistra had eerder al aangekondigd via social media, dat hij binnenkort ook deel zal nemen aan het SBS programma "Ik geloof in mij". Dit nieuwtje werd dan ook al snel opgepikt door meerdere radiostations, waaronder ook door Hessel Wijkstra van RadioNL. "Een goeie 1 april grap", zo omschreef André Kooistra deze aankondiging achteraf. Tijdens een interview in De Artiestenbar (Frans Kas/Franky Stardust) vertelt André dat dit soort programma's ook niet echt zijn ding is.

De fans van André Kooistra moeten nog heel even wachten, want op 21 april is de release van "Vier elke dag". Helaas op dit moment zonder een mooi clip, "De spaarpot is helaas leeg omdat we niet mogen optreden door de coronamaatregelen". Het maken/produceren van muzieknummers kost eenmaal een hoop geld, zo ook het promoten hiervan. Voor dit laatste heeft André een doneeractie opgezet, deze vind je op:
https://www.doneeractie.nl/sponsoren-voor-de-promotie-van-de-nieuwe-single/-51769

Mocht je de cd-single in je bezit willen krijgen, dan kun je die bestellen bij André. Informatie vind je hierover op zijn facebook pagina.

Met dank aan: René Potse - Radio Sunstream