DANNY VAN INGEN GAAT ZIJN “DROMEN ACHTERNA”

10 april 2021

De 28 jarige Danny van Ingen geboren in Amsterdam, is in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagde Nederlandstalige artiest in Amsterdam en omstreken. Sinds zijn deelname aan het SBS-programma ‘Hit The Road’ en winnaar te zijn geworden Van de Demo Panel bij de BumaNL Awards. Begon de wens steeds groter te worden
om zijn eerste single uit te brengen.

Nu is de tijd gekomen dat Danny zijn nog prille carrière een vervolg gaat geven. De afgelopen maanden heeft hij zeker niet stil gezeten maar is, om te beginnen, een twee jarige samenwerking aangegaan met Music Experience. Dit heeft geresulteerd in een verrassende single onder de titel “Dromen Achterna”. De productie van deze track is van Edwin van Hoevelaak.

“Dromen Achterna” gaat de komende weken de Nederlandse radio veroveren en zoals Danny zegt: Ik hoop dat dit een debuut-hit gaat worden!
Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om de eerste single van Danny bij Music Experience tot een geweldige hit te maken!

Met dank aan: : ILS RTV Media Promotie