JOHN MELODY KOMT MET EEN NIEUWE SINGLE GETITELD “VRIENDSCHAP ZONDER LIEFDE”

1 april 2021

Ik wilde na mijn vorige singles een eigen product maken en toen is Dave van well mijn vaste producer van Dutch Artist Music een nummer gaan maken voor mij en dat werd “Vriendschap zonder liefde”. Dave heeft ondanks zijn medewerking aan het TV programma ‘Ik geloof in mij’ toch tijd gehad om een nummer met veel inhoud te maken waar ik als vertolker natuurlijk heel blij mee ben hiervoor wil ik dan ook Dutch Artist Music bedanken, aldus een trotse John Melody.

John Melody is best wel trots, want nog iedere dag hoor je wel singles op de radio klinken van deze goedlachse zanger. Na zijn ode aan Koos Alberts in 2019 en de single “Vrij als een vogel” had John Melody vorig jaar besloten een uitstapje te doen om een soort corona lied te brengen en dat werd “Hè hoe gaat het er mee”. Ook dat lied werd goed ontvangen en werd op diverse zenders leuk gedraaid en nog steeds. Ondanks de Corona crisis vond John het toch tijd voor een nieuwe single en komt dan vandaag met “Vriendschap zonder liefde” iets wat gelukkig ook nog kan.

Ook deze single is wederom opgenomen in de studio van Dutch Artist Music bij producer Dave van Well.

Met dank aan Willem de Bie Music Promotion