VINCE DENDERT DOOR MET ZIJN NIEUWE SINGLE “DAT DOE JIJ”!

14 maart 2021

Bij menig radiostation des lands worden de singles van Vince fantastisch opgepakt en deze sympathieke zanger is allang geen onbekende meer in de Nederlandstalige muziekwereld.

Met passie en vol overtuiging brengt hij zowel gevoelige als uptempo schlagers. Samen met zijn vaste hit producer Martin Sterken is hij er weer in geslaagd om een geweldig lied neer te zetten met “Dat doe jij!”

Het lied is niet alleen door Martin Sterken geproduceerd, maar de tekst heeft hij ook (samen met Natalia Sterken) geschreven. Een heerlijke, vrolijke plaat waarmee de lente ingeluid mag worden. Op 12 maart is de single officieel gereleased op de bekende downloadportals en YouTube.

Label: MAP Records
Digitale distributie en plugging:
Benelux Entertainment (Martin Sterken)