PAUL STERKENBURG ZINGT IN ZIJN NIEUWE SINGLE OVER DRANK

8 maart 2021

Paul Sterkenburg al jaren een vaste schakel in de Vaderlandse showbizz. Eind jaren 90 stond hij al met zijn debuut single “Niemand zoals jij” in de vaderlandse hitlijst en in 2019 en 2020 was Paul Sterkenburg terug te vinden op de internationale playlijsten. In meer dan 80 landen werden o.a. “You are my destiny”en “Lost in Dreams” ten gehore gebracht. En 2021 gaat wederom een jaar worden waarin we veel Paul gaan horen. Te beginnen met de single “DRANK”,  een ode aan …..

Het is een single waarin Paul Sterkenburg op zijn eigen wijze ( of misschien wel eigenwijze) manier ten gehore brengt dat DRANK ook je vriend kan en mag zijn en dat men zich er niet voor hoeft te schamen een liefhebber te zijn. De drank bracht in hem op mooie ideeën maar op ook op plaatsen waar hij “betrapt” is. Over zowel deze single als het vervolg is hij zeer open en valt er van alles te lezen op zijn facebook waar Paul zeer actief is. Voor als je het nieuws niet wil lezen in “de bladen” maar uit de eerste hand wil horen word dan facebook vriend van de Edenaar en sluit je aan op www.facebook.com/paulenjolanda

Met dank aan: Geert Hakze | Showbizzinfo Muziek & Artiesten Promotie