REGIONALE ARTIESTEN BUNDELEN HUN KRACHTEN NAMENS DE VRIENDEN VAN CIRCUS BARANI

21 januari 2021

Een week geleden besloten enkele vrienden de koppen bij elkaar te steken. Het initiatef kwam van Harold Mieger uit Halsteren die enkele maanden terug in het nieuws kwam vanwege zijn inspanningen voor Circus Barani. Het Nationaal Circus kwam vorig jaar in een moeilijke situatie toen de optredens in Bergen op Zoom niet konden doorgaan vanwege regelgeving omtrent Corona. Ook in Hoogerheide moesten ze weg. Harold besloot gratis zijn terrein ter beschikking te stellen van het circus zolang het nodig is.

Omdat optreden nog steeds niet mogelijk is en de vaste lasten van het circus gewoon doorgaan (denk aan verzekeringen voor zorg, voertuigen en tenten), ontstond het idee om een livestream te organiseren waarbij er voor, tijdens en na de livestream een bijdrage gedoneerd kan worden. De gehele opbrengst gaat rechtstreeks naar het circus. Door één van de Vrienden is in de afgelopen week een donatiewebsite, facebookpagina en aankondiging gemaakt.

De livestream zal worden uitgezonden op zondag 24 januari a.s. om 14:0 uur, met medewerking van de volgende lokale- en regionale artiesten: Luc Damn, Belinda Hemelaar, Anita & Ed, Corné van Meer, Marijn van Geel, Alex Krijnen en Harold Mieger.

De uitzending zullen geheel conform de huidige coronamaatregelen streng worden nageleefd. Meewerkende artiesten zullen slechts één voor één de locatie mogen bezoeken. Ook is publiek niet toegestaan op de locatie.

 

Livestream: https://youtu.be/eCh_BL4WIRker
*
FB pagina: https://www.facebook.com/vriendenvancircusbarani.nl
*
Doneren: https://vriendenvancircusbarani.nl/