MARVIN LODDERS – “LATER IS ALLES WEER ANDERS”

28 december 2020

De Nederlandstalige zanger Marvin Lodders verrast zijn grote schare fans met zijn nieuwe single  “later is alles weer anders” op een wel heel ludiek tijdstip! En wel om vijf minuten voor twaalf middernacht op oudejaarsdag van dit jaar lanceert hij zijn nieuwe clip. De single is vanaf maandag 14 december reeds bij meerdere radiozenders te beluisteren.

Marvin toont met deze single zijn allesomvattende liefde voor zijn twee dochters. Het realistische proces van volwassen worden dat meestal gepaard gaat met vallen en opstaan. Maar bovenal ook de wens, dat als het nodig is, hij ze tot steun zal zijn. Een herkenbare pakkende tekst waar iedere ouder kracht uit kan putten!

Mis het moment niet en kijk en luister op 31 december om 23.55 uur op de Facebook site van Marvin Lodders.

Voor meer werk van Marvin Lodders gaat u naar www.hzmuziek.nl