KERST VIER JE SAMEN…DE NIEUWE SINGLE VAN VINCE!

13/11/2020

Onlangs kwam de nieuwe single uit van Vince met als titel: “Geef het nog een beetje tijd” en deze single is de komende maanden nog steeds vol de promotie.

Als zijspoor en op veler verzoek, komt hij nu met een kerstsingle! Een lang gekoesterde wens van Vince gaat hiermee in vervulling! “Kerst vier je samen” is een tekst en compositie van topproducer Martin Sterken en hiermee wil Vince graag de goede boodschap uitdragen dat je ook samen kunt zijn in elkaars gedachten.

Kerst is de tijd van saamhorigheid en in een bijzonder jaar als deze nog veel meer van waarde dan dat het “normaal” is. “We hopen zoveel mogelijk mensen niet alleen een vrolijk klinkende plaat te laten horen, maar ook een positieve hart onder de riem te steken” aldus de grote kerstfan Vince.

Op 13 november is de single officieel gereleased en is tevens de single ook als videoclip te bewonderen op Youtube en te streamen via de bekende portals.

Label: MAP Records Digitale distributie en plugging: Benelux Entertainment (Martin Sterken)

Share this: