ACTIEWEEK NOVEMBER 2020 AFGELAST!

De corona gevolgen treft ook Radio Sunstream.

“Het was niet wat we hoopten, ook zeker niet waar we dit jaar vanuit waren gegaan”, vertellen de organisators achter de actie Radio Sunstream Goes Dop2Dop v3.0 – The Final.

Na een intensief overleg hebben ook wij helaas moeten besluiten om onze actieweek, medio november 2020, geen doorgang te laten hebben. Het is een onzekere tijd, zeker voor het MKB, de horeca, zorginstellingen en de artiesten, waar we toch grotendeels van afhankelijk zijn om deze actie te laten slagen. Ook de vooruitzichten zijn somber en niet geruststellend om alles door te laten gaan. Naar verwachting zullen de sponsoren, door de economische klap uit blijven.

Is de actie dan gestopt nu? Nee, dat zeker niet! We sparen door met de doppen, ook dit jaar kan dat gewoon door gaan. Alleen verplaatsen we onze actieweek naar november 2021. Dus een jaar later, wat betekend dat we ook een jaar langer foor gaan dan gepland. De bedrijven die al gesponsord hebben nemen we mee naar 2021. Deze bedrijven hebben inmiddels bericht van ons ontvangen of gaan dit binnenkort van ons krijgen.

Ook de feestavond wordt verplaatst naar november 2021, de exacte datums zullen nog nader worden bepaald, maar de kans ik groot dat dit wederom in week 47 zal plaats hebben.

Als team balen wij hier best van en valt het ons zeer zwaar om deze besluit te moeten nemen. We dragen het KNGF een warm hart toe en zetten ons daarbij volledig in, om onze actie voor een derde keer te doen laten slagen. Dat je dan deze besluit moet gaan nemen, valt niet mee. Maar we gaan door, de doppen blijven dit jaar komen en zullen uiteindelijk in de opbrengst van november 2021 meegeteld gaan worden.

Misschien dat we dit jaar nog iets kunnen organiseren, maar dat is nog heel onzeker in deze tijden. We kunnen op dit moment niet een paar maanden vooruit plannen. Maar houd onze website in de gaten voor alle updates en nieuwtjes.