ZANGER VINCE TE GAST IN DE STUDIO

Zondagavond, 16 februari 2020 is de uit Leeuwarden afkomstige Zanger Vince te gast bij Radio Sunstream.

Het interview zal worden gehouden bij onze dj Albert (Elbandido) in Oude Pekela vanuit zijn nieuwe studio.

Zanger Vince timmert aardig aan de weg en heeft inmiddels al enkele eigen nummers uitgebracht. Titels als “Jij en ik”, “Het verhaal van mijn leven” en “Wij zijn gelukkig met elkaar” zijn dan ook zeker geen onbekende nummers meer. Ook is de inmiddels bekende zanger de studio ingedoken bij Martin Sterken om samen met Maria Goosen een duet op te gaan nemen.

De live uitzending met het interview zal tussen 18:00 en 22:00 uur te horen zijn! Ben jij er bij? Mocht je nog vragen hebben aan Vince, stel ze hier onder dit bericht en wie weet wordt jou vraag meegenomen tijdens het interview!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *