Het begin van een nieuw actiejaar

Zoals in het vorig artikel werd genoemd heeft Radio Sunstream hun eerste vergadering gehad over de invulling van de Dop2Dop actie v3.0.

Inmiddels zijn we druk in beweging om de website te voorzien van alle relevante informatie, maar dat niet alleen. Ook zijn we al druk bezig om de line-up van artiesten rond te krijgen voor de feestavond op 21 november 2020 in het Dorpshuis te Nieuw-Buinen. Enkele artiesten hebben hun medewerking inmiddels al toegezegd! Daar zijn wij als team ontzettend blij mee! Zodra de volledige Line-Up rond is, zullen we dit gaan bekend maken op onze website en natuurlijk op onze Social Media kanalen.

Kortom, er is een hoop te doen en te regelen achter de schermen om dit jaar tot een groot succes te maken.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.