web analytics

Geslaagde actieweek t.b.v. KNGF

Van 18 t/m 23 november hield Radio Sunstream een actieweek vanuit het Dorpshuis te Nieuw-Buinen, t.b.v. KNGF Geleidehonden Noord-Nederland.

Tijdens deze actieweek werden er dagelijks doppen gedoneerd door de mensen uit de omgeving, maar ook ver daar buiten. Naast de doppen werd er ook ruimschoots gedoneerd in het “potje met de gleuf erin”. Veel mensen kwamen ook een bezoekje brengen in onze tijdelijke studio in het Dorpshuis om te kijken hoe daar radio gemaakt werd.

We mogen spreken over een meer dan geslaagde actie waarbij de voorlopige uitslag op dit moment € 1816,70. Ver boven wat we hadden verwacht, wat een geweldig resultaat! Maar dit bedrag is nog niet het eindbedrag, de plastic doppen worden nog ingeleverd en gewogen. De opbrengst daarvan komt nog bij de op dit moment genoemde bedrag. We kijken er met spanning naar uit wat het uiteindelijke bedrag gaat worden.

De actieweek werd afgesloten met een geweldige feestavond in het Dorpshuis, waar een 10-tal artiesten hun bijdrage aan hebben geleverd. Tijdens deze avond kon er ook gedoneerd worden en vond er een grote verloting plaats met leuke prijzen die beschikbaar werden gesteld door enkele sponsoren. Dit jaar waren er maar liefst 50 sponsoren die onze actie steunden, best iets waar we trots op mogen zijn!

Zodra het definitieve bedrag bekend is, zullen we dit kenbaar maken op onze facebook pagina (Radio Sunstream Live) en natuurlijk via de website.

Nogmaals bedanken wij een ieder, die in welke vorm dan ook mee heeft gewerkt om deze actie tot zo’n groot succes te maken.
Een impressie van de gehele actie vind je binnenkort op de website.

 

Team Radio Sunstream.