Tinus Hoekstra – Met jou kan ik wel blijven dansen

Tinus Hoekstra

Nadat Tinus Hoekstra ruim 8 jaar geleden zijn singles landelijk uitgebracht zag worden. Liep zijn agenda vol en deelde hij plots de podia met de grootste namen uit het volkse Nederlandstalige circuit. En die carrière in de muziek welke zich toen aandiende, is er daadwerkelijk ook gekomen. De talentvolle zanger uit Doetinchem heeft ondertussen meer dan 10 eigen singles op zijn naam gezet, terwijl in 2015 zijn debuutalbum ‘Blijf Bij Me Vannacht’ verscheen. Tinus is een krachtpatser op elke bühne met een dijk van een stem!

Tinus Hoekstra kan Met jou kan ik wel blijven dansen

Dat het crescendo gaat met de muzikale loopbaan van Tinus, zal op 11 augustus weer eens tot uitdrukking komen. Dan namelijk staat hij centraal tijdens de Gipsy Beach Party aan de Rhederlaagse Meren te Lathum, daar waar meer dan 10 top artiesten acte de préséance zullen geven. Hierbij zal tevens de videoclip worden opgenomen voor Tinus Hoekstra zijn nieuwste single Met Jou Kan Ik Wel Blijven Dansen. Deze vrolijke zomerse song geproduceerd door Frank Verkooyen en Femke Reuvers die de tekstbewerking verzorgde, ligt vanaf nu in de (digitale) winkelschappen! Alweer zo’n fraai product uit de van Nationale Artiesten Parade !

ACTIE KNGF
T.b.v. KNGF-Geleidehonden
€21,00 0%
van €5.000,00 Nog 94 dagen
× Mijn veilige donatie
Periode
Bedrag
Ander bedrag
Persoonlijke info
Ik doneer anoniem


Powered by Whydonate
Muziek Top 50
CONTACT INFO:
Algemene e-mailadres: info@radiosunstream.nl
Op dit moment hoort u:
Wegens technische problemen momenteel uitgeschakeld
Sponsoren Dop2Dop 2.0
HET WEER
Weersverwachting Nieuw Buinen
Weeronline.nl - Meer weer in Nieuw Buinenweeronline.nl Altijd jouw weer
EVENEMENTEN
Geen evenementen gevonden!
WhatsApp chat

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten